Välkommen till vinterns ungdomsläger!

Start: Fredag 10 januari kl. 18.00
Slut: Söndag 12 januari kl. 13.00
Plats: Örtagården, Uddevalla
Avgift: 900 kronor
Ålder: 10-13 och 14-25 år
Vi spelar: Med noter och på gehör

Spela dragspel i ensembleform tillsammans med andra ungdomar. Lägret börjar på fredagen och avslutas på söndagen med en liten avslutnings ceremoni. Vi kommer i år att hålla till på den mycket trevliga Örtagården, mellan Vänersborg och Uddevalla. Vi kommer i första hand att repetera sommarlägrets repertoar. På lördagen kommer vi att besöka en dragspelsstämma i Trollhättan, där vi får möjlighet att framträda på scen. Med andra ord, ett fullspäckat läger! Ledare för årets läger är Joakim Brink från Karlskoga och Jonas Sjöberg, från Stockholm, båda mycket välbekanta från tidigare år.

I avgiften ingår boende, mat, notmaterial, undervisning, samt en massa roliga aktiviteter.

Ungdomar 10–13 år får/skall ha med sig en förälder eller annan vuxen anhörig på lägret, som i gengäld hjälper till med matlagningen under lägerdagarna. Ingen avgift för medföljande förälder.

Anmäl dig så snart som möjligt, dock senast den 15 november, om du vill vara med på dragspelslägret, genom att fylla i formuläret på vår hemsida: vgdf.org/vinterlager där du uppger kontaktinformation och ev. önskemål om specialkost. Anmäl dig här.

Lägeravgiften betalas senast den 15 november till Västergötlands Dragspelsförbund, plusgirokonto: 41 18 92-3.

Platserna är begränsade, så vill du vara säker på att komma med på lägret, så vänta inte för länge med att anmäla dig. Vid frågor ring Solweig 073-657 59 06.

Du är hjärtligt välkommen att vara med på vinterns Dragspelsläger!

Västergötlands Dragspelsförbund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *