Årsmöte 2019

För två veckor sedan, den 24 mars, höll Västergötlands Dragspelsförbund årsmöte för 2019. Vi i styrelsen vill tacka alla er som kom till mötet för att delta.

Mötet inleddes med att förbundets spelgrupp bjöd på ett par låtar som de övat in. På bilden här ovan syns från vänster Jesper, Lennart, Göran, Johnny och Per-Åke. Spelgruppen träffas en gång i månaden för att öva och har även haft några spelningar och uppträdanden under året. Då brukar de gå under namnet Vänertrollen.

Efter spelgruppens uppträdande inleddes årsmötesförhandlingarna. Vice ordförande Jesper Lindholm ledde mötet, tillsammans med kassör Solweig Pettersson samt sekreterare Johnny Sandelin. Årsmötet beslutade bland annat att ändra förbundets stadgar, så att de skulle passa bättre med den nuvarande verksamheten.

Årsmötet beslutade även att utnämna två hedersmedlemmar i förbundet. Dessa var Stefan Wenerklang och Curt Hammarstrand. De har båda varit med i förbundet under lång tid samt även verkat som ordförande under var sin period. För sina insatser tackades de med blommor och diplom.

Efter att årsmötet avslutats bjöds det på smörgåstårta och dricka samt kaka och kaffe. Smörgåstårtorna levererades som vanligt från Ritz konditori på Hjortmossegatan i Trollhättan.

Slutligen tog musikanterna fram sina instrument, och årsmötet avslutades med att de deltagande spelade tillsammans. På bilden ovan syns Stefan Wenerklang tillsammans med eleverna Johnny och Sara.

Sara och Viktor

Viktor, Isak och Jesper

Per-Åke Warg och Curt Hammarstrand spelar en gammal traditionell låt tillsammans.
Vi i styrelsen i Västergötlands Dragspelsförbund vill tacka för ett trevligt årsmöte, och hoppas att det kommande verksamhetsåret ska bli minst lika givande som de tidigare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *