Inbjudan till ensemblehelg

Start: Fredag 20 september 15:00
Slut: Söndag 22 september 17:00
Plats: Karlsrogården, Vänersborg
Pris Kurs (inkl. 4 måltider och fika): 1150 kr
Pris Boende (vandrarhem, inkl. frukost/kvällsfika): 750 kr
(Pris för kurs och boende: 1900 kr)

Du hälsas hjärtligt välkommen till en härlig lägerhelg, fylld med ljuvlig musik och härligt samspel!

Under weekenden den 20 – 22 september 2019 arrangerar Västergötlands Dragspelsförbund en ensemblehelg, på Karlsrogården i Vänersborg och den som håller i taktpinnen är Stefan Wenerklang.

Vi kommer till största delen att ägna oss åt arrangerad och noterad musik, så att kunna läsa noter är ett måste. Musiken kommer att vara av varierad svårighetsgrad och i olika stilar. För att man ska kunna förbereda sig, så kommer vi att skicka ut en del material i förväg. När vi ses på Karlsrogården är meningen att vi ska kunna ägna oss åt att musicera – instuderingen är redan klar.

Vi vänder oss till musikanter i alla åldrar och med i första hand dragspel som huvudinstrument, men alla instrumentalister är välkomna. Huvudsaken är att man tycker om att spela tillsammans och att man behärskar att spela efter noter. Ensemblehelgen kommer att avslutas med en konsert på söndag eftermiddag, där vi får möjlighet att spela upp det vi har övat och spelat på under denna helg – fylld med musik, glädje och gemenskap!

Vi erbjuder  vandrarhemsboende i 4-  eller 5-bäddsrum.  Det finns ett begränsat antal 2-bäddsrum. Då gäller ” först till kvarn”!

Ett begränsat antal husvagns- / husbilsplatser med el. kan erbjudas,  pris 400 kronor ( för 2 dygn ) Anmälan:  Så snart som möjligt, dock senast 1 augusti 2019, genom inbetalning av avgiften till plusgirokonto 41 18 92 – 3.   Fyll samtidigt i formuläret på vår hemsida nedan där du uppger kontaktinformation och ev. specialkost. Eller per telefon till Solweig 073-657 5906

Anmäl dig till kursen här [länk]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *