Vinterläger 2023

Vet du redan nedanstående och vill anmäla dig direkt? Klicka här!

Start: Fredag 6 januari kl. 18.00
Slut: Söndag 8 januari kl. 13.00
Plats: Örtagården, Uddevalla

Ålder: 12 – 25 år
Anmälningsavgift: 1 300 kronor

Vi spelar: På gehör och med noter

Här spelar vi dragspel i ensembleform tillsammans med andra ungdomar från hela landet. Lägret börjar på fredagen och avslutas på söndagen med en liten avslutningsceremoni. Vi kommer åter att hålla till på den mycket trevliga Örtagården, i Lane-Ryr, mellan Vänersborg och Uddevalla. Ledare för årets läger är Stefan Wenerklang från Vänersborg, som kanske många av er redan känner sedan tidigare.

I avgiften ingår boende, mat, notmaterial, undervisning, samt en massa roliga aktiviteter.

Ungdomar 12 – 13 år får ha med sig en förälder eller annan vuxen anhörig på lägret, som i gengäld hjälper till med matlagningen under lägerdagarna. Ingen avgift för medföljande förälder.

Anmäl dig och betala in anmälningsavgiften så snart som möjligt, dock senast den 2 december 2022, genom att fylla i formuläret här, där du uppger kontaktinformation och ev. önskemål om specialkost. Anmäl dig här.

Anmälningsavgiften betalas senast den 2 december 2022 till Västergötlands Dragspelsförbund, plusgirokonto: 41 18 92 – 3.

Platserna är begränsade, så vill du vara säker på att komma med på lägret, så vänta inte med att anmäla dig. Vid frågor ring Jesper 070-444 73 92 eller Solweig 073-657 59 06.

Du är hjärtligt välkommen att vara med på vinterns Dragspelsläger!

Västergötlands Dragspelsförbund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *