Ny styrelse vald vid årsmötet 25/3

Söndagen den 25 mars hölls årsmöte för Västergötlands Dragspelsförbund på Vänerparken i Vänersborg. Mötet inleddes med att Stefan Wenerklang och hans elever från Vänersborg och Trollhättan spelade några stycken för medlemmarna.

Under årsmötet valdes en styrelse för att ta sig an den spännande framtiden bestående av följande personer:
Gustav Hauri – Ordförande
Solweig Pettersson – Kassör
Johnny Sandelin – Sekreterare
Jesper Lindholm – Vice ordförande
Johannes Juteräng – Ledamot

Samt ett härligt gäng suppleanter:
Fritiof Hedman
Stefan Wenerklang
Emilia Hansson
Sara Ericsson
Sara Lundgren

Avgående ordförande Stefan Wenerklang och kassör Göran Johansson avtackades båda med blombukett och påskgodis för sitt idoga arbete i föreningen. Båda har varit drivande krafter under stämmor och spelträffar,  och har bidragit med ett både stort och uppskattat arbete. Stefan har varit ordförande de senaste fem åren, och Göran har varit kassör de senaste två åren och innan dess sekreterare i tre år.

Mötet avslutades med att spelgruppen i Vänersborg, som skapades vid förra årsmötet på initiativ av Per-Åke Warg, spelade tre stycken inför de andra medlemmarna. Därefter åtnjöt vi en efterlängtad smörgåstårta och tillhörande gofika som likt tidigare år varit uppskattad. Efter maten var vi förstås spelsugna, så självklart buskspelades det av unga som äldre innan vi begav oss hem.

Helt enkelt – en trevlig dag. Fyllda med energi och nya krafter blickar vi nu framåt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *