Ensemblehelg 2022

Vet du redan nedanstående och vill anmäla dig? Klicka här!

Start: Fredag 21 oktober kl. 15,00
Slut: Söndag 23 oktober kl. 15,00
Plats: Karlsrogården, Vänersborg
Pris: 2 000 kronor fördelat på kurs ( inkl. 4 måltider, och fika ) 1 250 kronor + boende (vandrarhem inkl. frukost och kvällsfralla) 750 kronor

Du hälsas hjärtligt välkommen till en härlig lägerhelg, fylld med ljuvlig musik och härligt samspel!

Betalning: Anmälningsavgift 500 kronor direkt vid anmälan, resterande senast 15 oktober 2022.

Under veckoslutet den 21 – 23 oktober 2022 arrangerar Västergötlands Dragspelsförbund en ensemblehelg, på Karlsrogården i Vänersborg och den som håller i taktpinnen är Stefan Wenerklang. Vi kommer till största delen att ägna oss åt arrangerad och noterad musik, så att kunna läsa noter är ett måste. Musiken kommer att vara av varierad svårighetsgrad och i olika stilar. För att man ska kunna förbereda sig, så kommer vi att skicka ut en del material i förväg. När vi ses på Karlsrogården är det meningen att vi ska kunna ägna oss åt att musicera – instuderingen är redan klar.

Vi vänder oss till musikanter i alla åldrar och med i första hand dragspel som huvudinstrument, men alla instrumentalister är välkomna. Huvudsaken är att man tycker om att spela tillsammans och att man behärskar att spela efter noter.

Ensemblehelgen kommer att avslutas med en konsert på söndag eftermiddag, där vi får möjlighet att spela upp det vi har övat och spelat på under denna helg – fylld med musik, glädje och gemenskap!

Vi erbjuder vandrarhemsboende i 4- eller 5-bäddsrum. Det finns ett begränsat antal 2-bäddsrum.
Då gäller ” först till kvarn”! Ett begränsat antal husvagns- / husbilsplatser med el. kan erbjudas, pris 500 kronor ( för 2 dygn )

Anmälan: Så snart som möjligt, vi har begränsat antal platser, så först till kvarn . . . dock senast 15 september 2022, genom inbetalning enligt ovan till plusgirokonto 41 18 92 – 3. Fyll samtidigt i formuläret här där du uppger kontaktinformation och ev. specialkost. Eller per telefon till Solweig 073-657 59 06.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *