Ensemblehelg Vår 2023

Vet du redan nedanstående och vill anmäla dig? Klicka här!

Start: Fredag 19 maj kl. 15,00
Slut: Söndag 21 maj kl. 15,00
Plats: Karlsrogården, Vänersborg
Pris: 2 300 kronor fördelat på kurs ( inkl. 4 måltider, och fika ) 1 550 kronor + boende (vandrarhem inkl. frukost och kvällsfralla) 750 kronor

Betalning: Anmälningsavgift 500 kronor direkt vid anmälan, resterande senast den 15 maj 2023.

Du hälsas hjärtligt välkommen till en härlig lägerhelg, fylld med ljuvlig musik och härligt samspel!

Under veckoslutet den 19 – 21 maj 2023 arrangerar Västergötlands Dragspelsförbund en ensemblehelg, på Karlsrogården i Vänersborg och den som håller i taktpinnen är Stefan Wenerklang. Vi kommer till största delen att ägna oss åt arrangerad och noterad musik, så att kunna läsa noter är ett måste. Musiken kommer att vara av varierad svårighetsgrad och vårens tema kommer att ha stor bredd med ett litet inslag av latinamerikanska rytmer. För att man ska kunna förbereda sig, så kommer vi att skicka ut en del material i förväg. När vi ses på Karlsrogården är det meningen att vi ska kunna ägna oss åt att musicera – och det mesta av instuderingen är redan klar.

Vi vänder oss till musikanter i alla åldrar och med i första hand dragspel som huvudinstrument, men alla instrumentalister är välkomna. Huvudsaken är att man tycker om att spela tillsammans och att man behärskar att spela efter noter.

Ensemblehelgen kommer att avslutas med en konsert på söndag eftermiddag, där vi får möjlighet att spela upp det vi har övat och spelat på under denna helg – fylld med musik, glädje och gemenskap!

Vi erbjuder vandrarhemsboende i 4- eller 5-bäddsrum. Det finns ett begränsat antal 2-bäddsrum. Då gäller ” först till kvarn”! Ett begränsat antal husvagns- / husbilsplatser med el. kan erbjudas, pris 500 kronor ( för 2 dygn )

Anmälan: Så snart som möjligt, vi har begränsat antal platser, så först till kvarn . . . dock senast 15 april 2023, genom inbetalning enligt ovan till plusgirokonto 41 18 92 – 3. Fyll samtidigt i formuläret här där du uppger kontaktinformation och ev. specialkost. Eller per telefon till Solweig 073-657 59 06.

Du är hjärtligt välkommen att vara med på vår Ensemblehelg/Tangohelg!

Västergötlands Dragspelsförbund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *