Ensemblehelg Höst 2023

Fullbokat!

Ensemblehelgen är fullbokad. Är du intresserad av att ställa dig i reservlistan vid händelse av ett återbud? Maila styrelsen snabela vgdf.org så hör vi av oss ifall det blir en plats över!

Nästa ensemblehelg är planerad till den 17e till 19e maj 2024, därefter 11-13 oktober 2024. Är du intresserad av att få en inbjudan när anmälan är öppen? Skicka ett mail till adressen ovan.

Start: Fredag 20 oktober kl. 15,00
Slut: Söndag 22 oktober kl. 16,00
Plats: Karlsrogården, Vänersborg
Pris: 2 500 kronor fördelat på kurs ( inkl. 4 måltider, och fika ) 1 750 kronor + boende (vandrarhem inkl. frukost och kvällsmacka) 750 kronor

Betalning: Anmälningsavgift 500 kronor direkt vid anmälan, resterande senast den 15 september 2023.

Du hälsas hjärtligt välkommen till en härlig lägerhelg, fylld med ljuvlig musik och härligt samspel!

Under veckoslutet den 20 – 22 oktober 2023 arrangerar Västergötlands Dragspelsförbund en höstlig ensemblehelg, på Karlsrogården i Vänersborg och den som håller i taktpinnen är Stefan Wenerklang. Vi kommer till största delen att ägna oss åt arrangerad och noterad musik, så att kunna läsa noter är ett måste. Musiken kommer att vara av varierad svårighetsgrad och olika stilar. För att man ska kunna förbereda sig, så kommer vi att skicka ut en del material i förväg. När vi ses på Karlsrogården är det meningen att vi ska kunna ägna oss åt att musicera – och det mesta av instuderingen är redan klar.

Vi vänder oss till musikanter i alla åldrar och med i första hand dragspel som huvudinstrument, men alla instrumentalister är välkomna. Huvudsaken är att man tycker om att spela tillsammans och att man behärskar att spela efter noter.

Ensemblehelgen kommer att avslutas med en konsert på söndag eftermiddag, där vi får möjlighet att spela upp det vi har övat och spelat på under denna helg – fylld med musik, glädje och gemenskap!

Vi erbjuder vandrarhemsboende i 4- eller 5-bäddsrum. Det finns ett begränsat antal 2-bäddsrum. Då gäller ” först till kvarn”! Ett begränsat antal husvagns- / husbilsplatser med el. kan erbjudas, pris 600 kronor ( för 2 dygn )

Du är hjärtligt välkommen att vara med på vår Ensemblehelg Höst 2023!

Västergötlands Dragspelsförbund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *