Ensemblehelg 2021

Har du redan läst inbjudan och vill anmäla dig direkt? Klicka på länken anmälan ensemblehelg 2021!

Ensemblehelg med VGDFs logotyp

Under helgen den 24 – 26 september 2021 arrangerar Västergötlands Dragspelsförbund, för tredje året i rad, en uppskattad ensemblekurs på Karlsrogården och den som håller i taktpinnen är även denna gång Stefan Wenerklang.

Vi kommer till största delen att ägna oss åt arrangerad och noterad musik, så att kunna läsa noter är nödvändigt. Musiken kommer att vara av varierad svårighetsgrad och i olika stilar. För att man ska kunna förbereda sig, så kommer vi att skicka ut en del material i förväg. När vi ses på Karlsrogården är det meningen att vi skall kunna ägna oss åt att musicera – instuderingen är redan klar.

Vi vänder oss till musikanter i alla åldrar och med i första hand dragspel som huvudinstrument, men alla instrumentalister är välkomna. Huvudsaken är att man tycker om att spela tillsammans och att man behärskar att spela efter noter.

Ensemblehelgen kommer att avslutas med en konsert på söndag eftermiddag, där vi får möjlighet att spela upp det vi har övat på under denna helg – fylld med musik, glädje och gemenskap. Nära och kära är välkomna att komma och lyssna, men vi kommer inte att bjuda in allmänheten.

Vi erbjuder vandrarhemsboende i stora ljusa rum, med 1 – 2 personer per rum, eftersom vi begränsar antalet deltagare till max. 20 st.

Vi börjar klockan 15:00 på fredagen, och håller på till och med 15:00 på söndagen.

Kursen kostar 1550 kronor – i det ingår det fyra måltider samt fika. För boende på Karlsrogården tillkommer 650 kronor, och i det inkluderas frukost samt kvällsfika (dvs totalt 2200 kronor för kurs, mat och logi).
Ett begränsat antal husvagns-/husbilsplatser med el. kan erbjudas, pris 400 kronor ( för 2 dygn )

För anmälan fyll i formuläret som du finner här, senast den 20 augusti. För att anmälan ska ses som fullföljd ska kursavgiften vara inbetalad till vårt plusgirokonto 41 18 92 – 3.

Har du frågor eller önskar mer information kontakta Solweig på 073-657 59 06.

Hoppas vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *